Blue Ridge parkway. - Reisverslag uit Virginia, Verenigde Staten van Joyce & Peter Sluijs - WaarBenJij.nu Blue Ridge parkway. - Reisverslag uit Virginia, Verenigde Staten van Joyce & Peter Sluijs - WaarBenJij.nu

Blue Ridge parkway.

Door: David

Blijf op de hoogte en volg Joyce & Peter

20 Juli 2010 | Verenigde Staten, Virginia

Hallo allemaal, en welkom bij expeditie Sluijsson.
Met hier uw top reporter David van der Sluijs.
Vandaag zijn er weer leuke avonturen beleefd en vooral ook grappige met name de opmerkingen van Isabel en Feline.
17 July 2010
Het was een mooie zonnige dag. De ochtend begon al vroeg voor de mannen want die gingen namelijk vissen in een middelgrote vijver. We hadden tijdens het vissen veel gezien zoals: libellen, veel vogels, irritante vliegen, kikkers en zelfs schildpadden maar de vissen bleven weg. Als nog had papa er een gevangen maar vlak voor de kant viel die eraf. Na het vissen gingen we ontbijten, douchen en op weg naar de Blue Ridge Parkway.
Eenmaal onderweg leek het niet handig de tomtom te gebruiken want we wilden over de tussenweg maar hij stuurde ons de hoofdweg op. Dus na drie keer een rondje te hebben gereden konden we eindelijk verder en we moesten vier en een half uur rijden.
Op het begin was het een saaie weg (ik viel namelijk in slaap). Maar het tweede stuk was wat boeiender omdat we in de bossen terecht kwamen en ook nog wat herten zagen die ons aan zaten te gapen alsof we gek waren.
Je ziet het misschien al het was een lange saaie weg met veel hetzelfde.
Maar na vier en een half uur kwamen we toch aan bij de camping en zochten een mooi plekje uit langs een klein beekje.
Toen we eindelijk stil stonden moest ik papa helpen met de elektriciteit en daarna gingen Sjoerd en ik vissen in het kleine smalle beekje.
Na ongeveer 5 minuten had ik al een vis gevangen het was een klein zonnebaarsje van ongeveer 15 cm groot.
En bij Sjoerd ging het niet zo goed want die verloor zijn eerste blinker alweer in het water. Maar hij ging hem wel halen en toen hij hem bijna had viel hij in het water. Maar hij had hem wel te pakken.
Bij de camper zaten de meiden een spelletje te doen en mama en papa probeerde de barbecue aan te doen wat eerst niet lukte maar later met wel succes.
Toen de barbecue al goed warm was konden we al snel eten en dat werd vergezeld met domme opmerkingen van Feline en Isabel dit is er een van: als ik nou 6+2 en dat x3 doe dan kom ik sowieso toch uit op meer dan 21?!!!
Dat was lachen natuurlijk.
Maar het eten had lekker gesmaakt. Na het eten zagen we dingen die we op de nieuwe dieren lijst mogen zetten namelijk vuurvliegjes. Het leek wel alsof ze steeds zichzelf in de fik zette. En toen kwam er nog een domme opmerking over tafel: zouden die vuurvliegjes niet verbranden? Hoe doen ze dat dan? Waarop wij antwoordde met een lampje. En raad is drie keer van wie die opmerking kwam? Van Feline…
Maar na dit werd het al snel donker en konden we niet lang genieten van het kampvuur.
Maar morgen is nog een dag.

Wordt vervolgd…

Ps. De antwoorden waren: de letter M
Allemaal
En 59 minuten

• 19 Juli 2010 - 23:00

Ruben:

Nog een beetje goed weer? Want hier is het niet uit te houden in de zon ;)

• 20 Juli 2010 - 00:22

Kannegieters:

Hallo Sluijsjes,

LAncaster is erg leuk. Zeker als je naar het Outletstore gebied gaat. Zo groot als de provincie Utrecht ongeveer (bij wijze van spreke).....en Meiden....als jullie goed zoeken vinden jullie ook een outlet store van Apekroontje en Vis. Met massa's onverkochte spullen uit hun winkel in New York en Washington...

ElectroWorld Van Dijk heeft overigens geen outletstore nodig...die verkopen gewoon tijdig hun spullen voor een goede prijs...

Maar even alle gekheid op een stokje. Voor Feline, Isabel en Tessa is dat daar zo ongeveer de hemel op aarde..Veel succes Meiden!!!!!

Groeten,

WCMS

• 20 Juli 2010 - 11:17

Rob Lexmond:

Leuk verslag David!
    Ik wist niet dat jij ook goed met electriciteit wa! Of leek je na deze operatie ook op een vuurvlieg?