Dag 26 - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Joyce & Peter Sluijs - WaarBenJij.nu Dag 26 - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Joyce & Peter Sluijs - WaarBenJij.nu

Door: Sjoerd

Blijf op de hoogte en volg Joyce & Peter

08 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

5-8-2008

Luilekkerdag jeahhh!!!!!!!!!!

Hehe eindelijk was het weer zover een dag waar we mogen uitslapen, rustig tandenpoetsen en rustig douchen.
Maar het uitslapen was niet echt gelukt. Papa die stond al vroeg weer naast zijn bed(zoals gewoonlijk)om de dag weer schoon te beginnen(Ahum). En zoals gewoonlijk volgde de schone slapers het voorbeeld van de wijze oude man(hahahahaha laat me niet lachen).
En tegen elven zat ook dan iedereen aan een boterhammetje met pindakaas(jaja dat heb je hier ook).
Op de mooie camping waar we zaten(volgens mij ook erg duur) hadden ze allerlei activiteiten zoals: golf, horseshoes, twee bubblebaden en een ijskoud zwembad brrrrrr.
De camping (dat de flying flags heette) hadden ze nog een speelhal waar allerlei leuke spelletjes instonden en jajaja een pooltafel ook hoor:P
We gingen vandaag niet alleen op de camping rondhangen we gingen nog naar een strandje.
Op de foto zag het strandje er prachtig uit maar bij aankomst bleek het een strandje met zeewier op het strand, hele scherpe keien in het water en echt gigantische golven(+ puntje)
Er was niet alleen zee en rotsen maar er was ook nog een klein piertje waar je heel goed op kon vissen en dat was te merken. Een man had 5 makrelen in één keer gevangen, maar wat gebeurde er nou er liep op die pier een pelikaan rond, die pelikaan kreeg in de gaten dat die man niet goed oplette en HAP weg was de vis, zoals de meeste mensen zeggen “god straft meteen” was het ook zo bij die pelikaan. Hij had net de vis gepakt waar nog een haak in zat en ja hoor die zat nu in zijn bek. Na een beetje trekken was hij toch weer vrij en ging weer rustig verder om iemand te bestelen van een vis. Vervolgens kreeg de pelikaan een vis van een man, die zo groot was dat de vis zijwaards in de zak in zijn bek vast kwam te zitten. De pelikaan is een halfuur bezig geweest om de vis uit zijn bek te krijgen en door te slikken. Uiteindelijk heeft een man de vis uit zijn bek gehaald en aan vissers gegeven als aas. (poehpoeh wat een tekst voor alleen maar een pelikaan.)
Later in de middag gingen we eindelijk weer richting camping, maar eerst gingen we nog een stadje bezoeken namelijk het Deense stadje “Solvang” (best wel een raar gevoel als je er bij nadenkt dat je als je een stap naar rechts doet dat je dan gelijk in Denemarken bent*-*).
Het is echt een prachtig stadje met echt puur Deense huizen met de echte Deense cultuur(zie ook foto’s).
Maar na al die gedachten gingen we weer naar de camping om kleine pizzaatjes en hotwings te eten.
Die avond was er niet veel te beleven een beetje tv kijken in ons “huis op wielen” deed ons al goed.
Voor het slapen ging Ruben nog even een “wandelingetje” maken over de camping, maar hij kwam al na 2 minuten terug met het verhaal dat er niemand buiten was.(oftewel dat er geen leuke meisjes buiten waren).
Dus ging iedereen naar zijn bedje toe en al na ongeveer 10 minuten lag iedereen te pitten.

Wordt vervolgd.

• 08 Augustus 2008 - 03:53

Joyce:

hallo lezers en lezeressen die bezorgd zijn om of zich druk maken over mijn schrijverstalent, het volgende tipje van de sluier:
    Werken back stage is nog belangrijker, zoniet het belangrijkste, dan in de spotlights staan.

"joyce"

• 08 Augustus 2008 - 05:37

Rob Lexmond:

Hoi Sjoerd,

Ook jij hebt schrijverstalent!!
    Geniet er nog maar even van met zijn allen!!

• 08 Augustus 2008 - 11:29

OMA En OPA:

Joyce wij nemen het je niet kwalijk dat je geen stukje hebt geschreven. Uiteindelijk heb jij er toch in hoofdzaak voor gezorgd, dat er zulke goede schrijvers zijn geweest. Een moeder moet toch zorgen dat het hotel op wielen goed functioneren kan.Dat is toch wel het belangrijkste en al hebben de meesten commentaar, zonder jou gaat dit niet
    Iedereen wil toch schone kleren aan?
    Iedereen wil toch zijn natje en zijn droogje?
    Zijn er nog contracten afgesloten bij diverse filmmaatschappijen?
    Zijn alle labels , prijskaartjes enz. al van de gekochte spulletjes af?
    Jullie kunnen de laatste dagen nog genieten van een heerlijk, hopelijk, enorm groot,niet wiebelig en zacht hotelbed.
    Alle spannende verhalen en indrukken horen wij graag in het "eggie"
    Geven jullie het adres van het hotel nog even door,dan kunnen wij zien wat zij allemaal in huis hebben. Zoals, sauna, fitness, stoombad,zwembad relaxkamer enz.
    Dus nog een fijne laatste reisdag met de camper !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Wij zullen op google earth kijken of we de Sluijsjes zien lopen in San Franscisco.
    Groetjes en een kus.